Η μέρα που θα αποφασισθεί από όλους μας ποιά πορεία θα πάρουμε και ποιό θα είναι το μέλλον μας ως κλάδος! Τι εξέλιξη θα έχει ο μαχόμενος δικαστικός επιμελητής και αν θα έχει ελπίδα να πορευτεί στο φως ή αν θα παραμείνει βαλτομένος στην απραξία και παραδομένος στις επιπτώσεις της “εξουσίας” των εταιρειών διαχείρισης… Διότι έως σήμερα αυτές μας εξουσιάζουν!
Το πρόγραμμα της Ίριδας είναι γνωστό. Σας το έχουμε πει, σας το έχουμε αναλύσει, το έχουμε τυπώσει σε φυλλάδιο μαζί με τους υποψηφίους μας και το έχουμε αναρτήσει στη σελίδα μας στο f/b.
Δεν θα κουράσω με αναφορά στο πρόγραμμά μας. Θα σας υπενθυμίσω μόνο τη σοβαρότητα και τη σπουδαιότητα αυτών των εκλογών! Την αναγκαιότητα να βγούμε από τη φυλακή που επί χρόνια βρισκόμαστε, να αποτάξουμε δεσμά και κατακτητές και με λάβαρο τη νίκη της ΊΡΙΔΑΣ να πάρουμε την επαγγελματική μας μοίρα στα χέρια μας!
Σήμερα θέλω να σας επισημάνω ότι για να έχουμε μέλλον ως κλάδος, για να νιώθουμε κάποια ικανοποίηση ως δικαστικοί λειτουργοί και για να φέρουμε ελπίδα στην εξέλιξή μας “επιβάλλεται” η εκλογή της ΊΡΙΔΑΣ!
Η απόφαση “ψηφίζω ΊΡΙΔΑ” είναι μεγίστης σημασίας διότι ανοίγει το δρόμο για σεβασμό, δημιουργία και ευημερία!

ΊΡΙΔΑ-Νέα Ματιά! Το μέλλον του Δικαστικού Επιμελητή!

Γαρυφαλιά Τσίκρου
Δικαστική Επιμελήτρια Εφετείου Αθηνών