Συνάδελφοι, χανόμαστε και πρέπει να δράσουμε πριν είναι αργά. Εκλογές σε έναν μήνα και πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε την σοβαρότητα της ψήφου μας.

Η Διοίκηση δεν είναι μόνο απούσα αλλά είναι αυτή που τοποθετεί την ταφόπλακά μας. Και όταν λέω Διοίκηση δεν εννοώ μόνο την Συμμαχία αλλά και την ΠΡΟΣΥΔΕ. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι τόσα χρόνια. Καιρός πια να το αντιληφθούν όλοι οι συνάδελφοι. Πανηγυρίζουν στην ΠΡΟΣΥΔΕ για τα επιτεύγματα του Κλάδου όπως τις ηλεκτρονικές επιδόσεις, τις διαπιστωτικές πράξεις κλπ. Προσωπικά μου το έχουν πει κατάμουτρα και με ιδιαίτερο καμάρι. Και σας ερωτώ λοιπόν:

  1. Όταν το 70% της ύλης την έχουν 5 γραφεία (ίσως λέω και πολλά), τι να τις κάνουμε τις ηλεκτρονικές επιδόσεις? Εδώ οι περισσότεροι μαχόμενοι επιμελητές έχουν μετά βίας 10 χαρτιά την μέρα και όχι κάθε μέρα. Τα μαθηματικά απλά και το αποτέλεσμα είναι ένα: περαιτέρω πτώση των εισοδημάτων μας.
  2. Που είναι αυτές οι διαπιστωτικές πράξεις? Καλώ όλους εσάς να μας ενημερώσετε πόσες διαπιστωτικές πράξεις συντάσσετε μηνιαία! Έτσι για να έχουμε μια εικόνα για τα τεράστια οφέλη αυτής της ύλης!
  3. Είστε ευχαριστημένοι που χάσαμε και τις επιδόσεις των δηλώσεων συνέχισης? Ερώτημα για όσους κάνουν ακόμα κατασχέσεις…,
  4. Για την καθημερινή ταλαιπωρία που τραβάμε (στα ΕΛΤΑ, στις υπηρεσίες) τι έκαναν? Αλλά που να γνωρίζουν τι τραβάμε εμείς οι μάχιμοι? Αυτοί που μας διοικούν έχουν να πατήσουν σε ταχυδρομείο δεκαετίες τώρα!
  5. Για το μέρισμα τι σκέφτεστε? Μας το αφαίρεσαν δολίως με την χρήση δικονομικών τεχνασμάτων.
  6. Για την ανακατανομή της ύλης? Σιγά μην ψηφίσει η ΠΡΟΣΥΔΕ και η Συμμαχία υπέρ της. Συνεχίστε λοιπόν να κυνηγάτε πελάτες ενώ την ίδια ώρα άλλοι έχουν καρπωθεί όλη την ύλη. Και αυτό χωρίς κανένα επιπλέον επαγγελματικό προσόν! Οι γνωστές εταιρείες διακίνησης σκορπίζουν τα δικόγραφα σε όλη την χώρα, χωρίς να κάνουν την δουλειά που κάνουμε εμείς ήτοι να ελέγχουν αν όντως κατοικεί κάποιος στην συγκεκριμένη διεύθυνση, εάν είναι κάποιος εν ζωή κλπ. Απλά πετάνε τα δικόγραφα και τέλος. Παίρνουν τις δουλειές με βύσματα, με μειοδοσία, χαρίζοντας ποσοστά επί κάθε επίδοσης στον μεσάζοντα που τους έκλεισε την δουλειά. Γνωστά είναι αυτά σε όλους! Τι θα κάνουμε λοιπόν για αυτό συνάδελφοι? Θα τους αφήσουμε πάλι να μοιράσουν δουλίτσα πριν τις εκλογές (δικόγραφα από τράπεζες) ώστε να εξασφαλίσουν ψήφους?

Πολλοί θα πουν: μα καλά… η ΙΡΙΔΑ και τα μέλη της από τις δύο κύριες παρατάξεις δεν προέρχονται? Ναι συνάδελφοι, αλλά αντιλήφθηκαν την κοροϊδία και αποφάσισαν να μην γίνουν συνένοχοι στο έγκλημα!  Έκαναν ένα γενναίο βήμα, χωρίς να υπολογίσουν το προσωπικό κόστος που θα μπορούσε να αποφέρει μια τέτοια διάσπαση. Μάχονται καθημερινά για το καλύτερο όλων μας. Θέλω να πιστεύω πως το βλέπετε όλοι σας πλέον. Πιστεύω και εγώ σε ένα καλύτερο αύριο για τον κλάδο μας, γι’ αυτό και στηρίζω την ΙΡΙΔΑ, την οποία και ευχαριστώ για την στήριξη της υποψηφιότητας μου ως υποψήφια σύμβουλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Είναι η ώρα για αλλαγή. Είναι η ώρα ευθύνης. Είναι η ώρα της ΙΡΙΔΑΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΛΙΖΑ ΤΡΙΓΙΑΡ

Υποψήφια σύμβουλος