ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗ Γ.Σ. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 51;


• ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
• ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ;
• ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ;

1. Για να στηριχθεί οικονομικά το 80% των Δικαστικών Επιμελητών, στο οποίο ανήκεις κι εσύ.
2. Για να μπει η πρώτη δικλείδα ασφαλείας στον αθέμιτο ανταγωνισμό και στο σαρωτικό μονοπώλιο.
3. Για να διαφυλάξουμε τον παλιό αλλά και το νέο, μαχόμενο Δικαστικό Επιμελητή, που αποκλείστηκε από τα λίγα καρτέλ του Κλάδου μας από τη μαζική ύλη που διαχειρίζονται Τράπεζες, Εταιρίες Διαχείρισης και Απόκτησης Απαιτήσεων των Πιστωτικών Ιδρυμάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Ελληνικό Δημόσιο, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, Εταιρίες Ενέργειας, Φυσικό Αέριο, ακόμη και από Δικηγόρους (λόγω της ανεξέλεγκτης μειοδοσίας), να του δώσουμε ένα όραμα , μια οικονομική ανάσα, ώστε να προσελκύσουμε νέους πτυχιούχους Νομικής και να βοηθήσουμε τη στελέχωση του Κλάδου.
4. Για να δικαιωθεί ο αγώνας ετών αυτών που το προσπάθησαν. Η ΟΔΕΕ πάλεψε να το νομοθετήσει και η Κυβέρνηση το νομοθέτησε, τώρα ή τύχη του είναι πλέον στα δικά μας χέρια, τώρα θα αποδείξουμε αν θέλουμε να επέλθει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, δικαιοσύνη στο Σύλλογό μας και αν θέλουμε να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας.
5. Για να το δοκιμάσουμε, επιτέλους!!! Κι αν μετά από 2-3 χρόνια αποφασίσουμε ότι θέλουμε άλλα ποσοστά ή να σταματήσουμε να το εφαρμόζουμε, με μια νέα, έκτακτη Γ.Σ. εύκολα το κάνουμε.
6. Για να δικαιώσουμε την ορθή σκέψη του νομοθέτη που το ενέταξε στον Κώδικά μας, αλλά επειδή στο παρελθόν «οι αγελάδες ήταν παχιές», το αγνοήσαμε.
7. Για να μην επιτρέψουμε στους «επιχειρηματίες» του Κλάδου να παίζουν τα παιχνίδια τους με τις δικές μας πλάτες. Πληρώνουν για να παίρνουν τη μαζική ύλη, μην πληρώνουν και για το μέρισμα….. Τρία υπομνήματα έστειλαν στη Βουλή, όταν κατατέθηκε η τροποποίηση στο νομοσχέδιο, για ν’ αποσυρθεί και δεν το κατάφεραν. Δεν είναι παντοδύναμοι, λοιπόν, μην τους φοβάστε. Αφού αυτοί το πολεμούν λυσσαλέα, εμάς μας συμφέρει!!!
8. Για να εξασφαλίσουμε οικονομικά, τουλάχιστον, τις ετήσιες ασφαλιστικές μας εισφορές, που πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων τις οφείλει.
Το άρθρο 51 δεν έρχεται για να πάρει από την τσέπη μας , είναι ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, συνεισφέρεις λίγα και παίρνεις περισσότερα.
Εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία των συναδέλφων που διενεργούν από 5.000-10.000 επιδόσεις το χρόνο και 500-800 εκτελέσεις. Αυτοί, στην αναδιανομή θα είναι οι χαμένοι….
Επειδή μας έχουν καταδικάσει σε δικαστικούς επιμελητές 2 οικονομικών ταχυτήτων, νιώσε που ανήκεις και κάνε ένα βήμα μπροστά!

ΙΡΙΔΑ-νέα ματιά