Συνάδελφοι,

Η ανάγκη μου να επιβιώσω εγώ και όλοι οι μαχόμενοι συνάδελφοι επαγγελματικά με έκανε να παραιτηθώ από την παράταξη της Συμμαχίας όπου στην επί σειρά ετών διοίκησή της, διαπίστωσα ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν έχει κάνει πράγματα ως εκλεγμένη στο θεσμικό Όργανό μας, αλλά με την ανοχή και την παντελή απουσία της σε όλα αυτά που συμβαίνουν έχει συντελέσει στον επαγγελματικό μας αφανισμό. Αισθάνομαι οργισμένη που εγώ, οι συνεργάτες μου, αλλά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι  έχουμε φτάσει στο σημείο που για να έχουμε δουλειά πρέπει να μπούμε στο γρανάζι αυτό που στήθηκε τα τελευταία  χρόνια με σκοπό την εδραίωση  των καρτέλ στο χώρο μας, αφαιρώντας από το μαχόμενο συνάδελφο επαγγελματική ύλη και τείνοντας να καταργήσει την εφαρμογή του άρθρου 48 (απόδειξη αυτού η έλλειψη χρημάτων με ευθύνη των διοικούντων που αναλογούν στο μέρισμα και φυσικά αν δεν είχαμε εκλογές ούτε για ταυτότητα δεν θα έφταναν) για εξυπηρέτηση των μεγάλων. Τα προβλήματα, λοιπόν, όλων μας είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα και φυσικά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η πλειονότητα των Δ.Ε. δεν έχει δουλειά επειδή είναι τεμπέληδες ή λιγότερο  έξυπνοι από άλλους .

Συνάδελφοι, αυτή τη στιγμή ΜΟΝΟ η ΙΡΙΔΑ μπορεί να παλέψει, να διεκδικήσει και να καταφέρει πράγματα και ξέρετε γιατί ? Γιατί η ΙΡΙΔΑ δε λέει λόγια όπως  όλες οι άλλες παρατάξεις προεκλογικά, αλλά τα αποδεικνύει με τις μέχρι σήμερα ενέργειές της, τις οποίες συνοδεύει με προτάσεις κατατεθειμένες  στο Δ.Σ. από την πρόεδρό της Μαρία Μπρουζούκη, είτε με νέες γνωμοδοτήσεις και πρόσληψη νομικού συμβούλου  προκειμένου να ισχυροποιήσει γραπτώς τις θέσεις και τους στόχους της .

Συνάδελφοι, επιμένω πως όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα αλλά και την αιτία που αυτά γιγαντώθηκαν, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό μας όπλο που είναι η ΨΗΦΟΣ μας και σας καλώ να στηρίξουμε την ΙΡΙΔΑ που και θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΙΡΙΔΑ και κανένας ψηφοφόρος ας μην ξεχνά ότι η αποδοχή είναι συνενοχή.

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Υποψήφια Σύμβουλος

Με την ΙΡΙΔΑ-Νέα Ματιά